top of page
w.png
w 2.png
w 3.png

Intakegesprek

Intake

 

Ben je niet zeker welke workshop het beste bij jou past? Wil je even persoonlijk aftoetsen of dit traject wel is wat jij verwacht? Plan dan een intakegesprek. Zo komen we in ongeveer 45 minuten tot een gezamenlijk doel.

Bij het boeken van een workshop is dit gesprek gratis.

Deelname: 45 euro

Individuele sessies

Verkorte traject

 

In de individuele sessies kies je bij het verkorte traject voor vijf contactmomenten, wat loopt over een vijftal weken. Je hebt al enige ervaring met alternatieve gezondheidsmethoden en wil samen bekijken wat er nog ontbreekt op jouw pad. Deze aanpak wordt er eentje gemaakt op jouw maat.

​Deelname: 325 euro

Individuele sessies

Diepgaande traject

 

In de individuele sessies kies je bij het diepgaande traject voor tien contactmomenten, verspreid over een periode van drie maanden. We bespreken jouw afgelegde weg tot dusver en bekijken welke aanpassingen je verder in je leven kan maken op je tocht naar heelheid.

Deelname: 650 euro

w 4.png
w 5.png

Groepsessies

Tijdens de groepsessies zijn er 10 contactmomenten. We zitten gedurende drie maanden wekelijks een uur samen in kleinere groep. Hier krijg je ook de mogelijkheid om je inzichten en ervaringen met anderen te bespreken. Je sociale steun wordt groter en er zijn meerdere luisterende oren.

 

Deelname: 550 euro

Opvolgsessie

Na de gevolgde workshops blijft het de uitdaging de aangebrachte zaken in je leven te integreren. Je kan ervoor kiezen om regelmatig een individuele opvolgsessie bij te wonen, waar jouw vorderingen en ervaringen kunnen besproken en eventueel aangepast worden.

​Deelname: 65 euro

bottom of page