top of page

Embrace

Wie ben ik?

Wanneer er een levensveranderende diagnose gesteld wordt, treed je de pure overlevingsstand binnen.

 

Enkele jaren geleden ervoer ik dit zelf: een chronische kankerdiagnose, als jonge dertiger en mama van twee prachtige dochters. Vanaf dat moment groeide mijn interesse in de complementaire geneeskunde: deze methoden en ideeën zijn gebaseerd op de overtuiging dat lichaam en geest niet gescheiden kunnen worden. Ik bestudeerde veel teksten, boeken en wetenschappelijke artikels over dit onderwerp en nam deel aan meerdere retraites om de theorie te ervaren. Ik richtte me onder andere op traditionele Chinese geneeskunde en allerlei andere vormen van energetische genezing.

'Wat is het vermogen van het lichaam om zichzelf te helen?'

 

Het werd en blijft een voortdurende zoektocht naar aanvullende manieren om gezondheid te verbeteren en meer te weten te komen over het vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen. Ook rondde ik een intensieve opleiding tot sociaal-emotioneel coach af, in de hoop de kennis die ik gedurende jaren vergaard heb, te kunnen delen met anderen die eveneens hun gezondheid in eigen handen willen nemen, al dan niet met ondersteuning van de medische behandelingen.

Embracewithgrace

Wat doe ik?

Bij Embrace gaan we tijdens onze individuele sessies of workshops in groep samen op zoek naar manieren om dit nieuwe hoofdstuk in jouw leven te accepteren en te omarmen. Er worden 10 kernpunten besproken die jouw psychische en fysieke gezondheid vooruit helpen en we werpen een blik op de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen op dat gebied. We bekijken een lijst van actiepunten die je direct kunt uitvoeren om ze zo in je leven te integreren.

Wanneer je vrede, harmonie en evenwicht schept in je gedachten en emoties, vind je dat in je leven terug. Ben je er klaar voor om je zelfhelend vermogen te ontdekken en omarmen? Lees dan bij de workshops wat  ik aanbied.

ThomasGraceMarielouJulineBrasschaat-161.jpg

When nothing is certain, anything is possible.

bottom of page